Inviterer ordførerne i Finnmark 

Nyvalgt fylkesordfører for Finnmark, Hans-Jacob Bønå (H) vil ha alle ordførerne og kommunedirektørene i fylket til samling i Vadsø.

Mann med hvit, kort skjegg, uten hår, står ute foran en grønn gressplen en høstdag med klar himmel. - Klikk for stort bildeFylkesordfører Hans-Jacob Bønå (H), inviterer kommunene til samling. Karoline Sørensen Brandtzæg/TFFK

I invitasjonsbrevet skriver Bønå at «Vi bygger nå Finnmark fylkeskommune på nytt og vi ønsker å ha dere med på det. Den nye fylkeskommunen skal være relevant, synlig og på tilbudssiden, for innbyggerne våre, kommunene våre, næringslivet vårt og alle positive krefter som vil bidra til utvikling og framgang for Finnmark.»

To fra hver

Fylkeskommunen vil dekke oppholdsutgiftene for deltakerne. Begivenheten skjer på Fylkeshuset i Vadsø 29. november.

I invitasjonen til de 18 ordførerne skriver fylkesordføreren at han gjerne vil gratulere med viktig verv og med viktige oppgaver for din kommune de neste fire årene.

– Som fylkesordfører i nye Finnmark har jeg veldig lyst til å invitere deg og din kommunedirektør til en samling for ledelsen i alle finnmarkskommunene i Vadsø den 29. november, heter det.

– Jeg tror denne samlinga er svært viktig for oss alle. Derfor vil fylkeskommunen bidra til å dekke overnatting til alle som melder seg på. 

Aktuell og relevant

Den nye fylkesordføreren er opptatt av å bygge Finnmark fylkeskommune på nytt og ønsker å ha kommuneledelsen med på det. 
– Vi skal være relevant, synlig og på tilbudssida, for innbyggerne våre, kommunene våre, næringslivet vårt og alle positive krefter som vil bidra til utvikling og framgang for Finnmark.

– Målet er at samlinga skal gjøre oss bedre kjent med hverandre og at dere drar hjem i trygg forvissning om at din kommune har en alliert i fylkeskommunen som står klar til å bistå der vi kan, skriver Bønå.