Publisert 14.08.2018
Ragnhild Vassvik

Etter at Troms fylkesting i sitt møte den 10. august vedtok å be statsråden overta sentrale deler av tvangssammenslåingen av Finnmark og Troms og selv anså det som umulig å sitte i nemnda uten representanter for Finnmark til stede, har statsråd Monika Mæland invitert fylkesrådslederen i Troms og fylkesordføreren i Finnmark til et møte den 20.august.

Publisert 24.07.2018
xskolestart_jpg_pagespeed_ic_MSVVDQVg8O

Andre inntak til de videregående skolene i Finnmark er klart og 319 nye søkere har fått tilbud om skoleplass.

Publisert 06.07.2018
Toni Håvardsrud og Benedicte Hauge Johnsen 1

Det første inntaket til de videregående skolene i Finnmark er nå klart. 3009 søkere med ungdomsrett har nå fått tilbud om plass på videregående skole. Nå må søkerne logge seg inn på vigo.no og svare på tilbud om plasser og ventelisteplasser innen 13. juli.

Publisert 20.06.2018
Inga Berit Sara, Kari Lene Olsen og Ståle Olsen er klare til fylkestingets møte

 

 

 

Fylkestinget åpnet 21. juni med behandling av saken om valg av fellesnemnd, der flertallet sa nei til ¨velge nemnd. Møtet direktesendes på webtv.ffk.no. Saksliste, dokumenter og program finnes på politisk område. På grunn av stor pågang, kan det oppstå periodiske problemer. NRK og iFinnmark streamer også fylkestinget.

Publisert 19.06.2018
Fylkesutvalget gjør seg klar til møte

Fylkesutvalget har møte i Alta tirsdag 19. juni. På sakslista står fiskerisaker og femkilometersonen for utlendingers fiske, og finansieringssaker.

Fant du det du lette etter?