Ny opplæringssjef på plass

NY OPPLÆRINGSSJEF: Margunn Blix ser fram til å ta fatt på oppgavene som ny opplæringssjef i Finnmark fylkeskommune. Foto: Maria Borch Mietinen - Klikk for stort bildeNY OPPLÆRINGSSJEF: Margunn Blix ser fram til å ta fatt på oppgavene som ny opplæringssjef i Finnmark fylkeskommune. Foto: Maria Borch Mietinen

Margunn Blix er i dag ansatt som opplæringssjef i Finnmark fylkeskommune.

Hun kommer fra stillingen som assisterende opplæringssjef og kjenner således avdelingen og arbeidsoppgavene godt.

- Veldig glad for muligheten

Blant en rekke gode søkere og en grundig prosess, falt altså valget til slutt på Blix som begynner i stillingen med en gang.

- Jeg er veldig glad for denne muligheten. Opplæringsområdet er et svært viktig og interessant felt som jeg brenner for. Sammen med en god stab i avdelingen og den enorme kompetansen vi har rundt på skolene, ser jeg frem til å gå løs på de utfordringene vi står ovenfor, sier en fornøyd Blix.

Klikk for stort bildeFylkesrådmann Øystein Ruud. Foto: Maria Borch Mietinen Også fylkesrådmann Øystein Ruud er fornøyd med at Margunn Blix nå blir ansatt som opplæringssjef.

- Jeg  kjenner Margunn som en dyktig medarbeider, med god kompetanse på feltet og veldig god kjennskap til Finnmark. Jeg er sikker på at hun vil lede opplæringsavdelingen på en god måte. Jeg er svært fornøyd med at hun har sagt ja til stillingen.

Fant du det du lette etter?