Nordatlas med ny design

Klikk for stort bildeRådgiver/arkeolog Evelyn Johnsen vil demonstrere nye nordatlas.no på fylkeshuset på fredag. Foto: Maria Borch Mietinen

Fredag 20. november kommer www.nordatlas.no med et mer moderne grensesnitt. – Det nye designet er mer brukervennlig og har et moderne utseende, sier rådgiver/arkeolog ved plan- og kulturavdelinga Evelyn Johnsen.

Nye nordatlas.no er blant annet responsiv, det vil si at den er tilpasset forskjellige skjermstørrelser. I tillegg har nettsiden nå fått et mer moderne grensesnitt.

– Vi har ryddet opp i nettsiden, og satt kartet mer i fokus. Nettsiden har den samme funksjonaliteten som før, men med et større fokus på nordatlas som et arbeidsverktøy, sier Johnsen.

Demonstrasjon av nordatlas på Fylkeshuset i Vadsø

Dersom du ønsker en demonstrasjon av nye nordatlas.no har du muligheten til dette. Fredag 20. november vil Evelyn Johnsen vise frem den nye portalen og mulighetene som ligger i den. Arrangementet er et åpent lunsjmøte i Fylkestingssalen på Fylkeshuset fredag den 20. november kl 10:30.

Nyttig kartløsning

Nordatlas er kartportalen for Finnmark og er et samarbeidsprosjekt mellom Finnmark fylkeskommune, Fylkesmannen i Finnmark og Sametinget. Her kan du finne kartinformasjon og temakart som er relevant for Finnmark og som kan være nyttige i f.eks. en planleggingssituasjon.
Løsningen er utviklet av AVINET.

I forbindelse med oppgraderingen varsles det om nedetid på nordatlas.no den 19. november.

For mer info, se våre nettsider www.ffk.no/kart