Klima og miljø i framtidas Finnmark

Klima er tema for konferansen 4. september. Bildet er fra Skoltefossen i Neiden. Foto: Trond Magne Henriksen - Klikk for stort bildeKlima er tema for konferansen 4. september. Bildet er fra Skoltefossen i Neiden. Foto: Trond Magne Henriksen

Grønne trender, klimaendringer i nordområder og bærekraftig utvikling er stikkordene for en gratiskonferanse i Pasvik i september.

Finnmark fylkeskommune inviterer til gratiskonferansen «klima og miljø i framtidas Finnmark» arrangeres dagen før et større stedsutviklingsseminar. Stedet er Svanhovd i Pasvik i september.

Se programmet for kveldskonferansen (PDF, 412 kB) 4. september. Påmelding til Britt.Hjordis.Somby@ffk.no innen 16.august 2017.

Stedsutvikling

KS og Finnmark fylkeskommune har tidligere sendt ut invitasjon på seminaret "Stedsutvikling - det gode samfunn" - 5.-6. september.

Målgruppene for seminaret er politikere, ledere, planleggere og saksbehandlere i kommunene i Finnmark. Andre med interesse for samfunnsplanlegging er også velkommen til å melde seg på.

Programmet for dagene 5. og 6. september (PDF, 243 kB) har fokus på hvordan stor og små kommuner kan planlegge og legge til rette for en samfunnsutvikling hvor målet er å skape det gode samfunn for alle som bor i kommunen.

Det er satt et øvre tak på antall deltakere, så her gjelder «først til mølla – prinsippet».

Seminaret er gratis for deltakerne.

KS og Finnmark fylkeskommune dekker seminaret og overnatting 5. – 6.9.2017.

Påmelding

Du kan melde deg på seminaret her:

http://ks.event123.no/Stedsutviklingdetgodesamfunn/paamelding.cfm

Fant du det du lette etter?