Hvem fortjener en pris?

Fjorårets prisvinnere med gavesjekker på 30.000 kroner og kunstverk. Foto: Harald Hereide - Klikk for stort bildeFjorårets prisvinnere med gavesjekker på 30.000 kroner og kunstverk. Foto: Harald Hereide

Kjenner du noen som har gjort en ekstra innsats innen trafikksikkerhet, kultur, bolyst, folkehelse? Eller er årets lærling? Kom med forslag på kandidater til Finnmark fylkeskommunes priser – hver på 30.000 kroner.

Bygdelaget Strømmen fra Båtsfjord fikk fjorårets bolystpris. Foto: Harald Hereide - Klikk for stort bildeBygdelaget Strømmen fra Båtsfjord fikk fjorårets bolystpris. Foto: Harald Hereide

Kjenner du noen som har gjort en ekstra innsats innen trafikksikkerhet, kultur, bolyst, folkehelse? Eller er årets lærling? Kom med forslag på kandidater til Finnmark fylkeskommunes priser – hver på 30.000 kroner.

- I mange år har vi viet oppmerksomhet til de som har levert en ekstra innsats på viktige samfunnsområder i Finnmark. Prisene er en anerkjennelse av deres arbeid, sier kommunikasjonssjef i Finnmark fylkeskommune, Trond Magne Henriksen.

- Vi ønsker begrunnede forslag på hvem som kan tildeles våre fem ulike priser. Disse er: Bolyst, folkehelse, trafikksikkerhet, kultur og årets lærlinger.

Forslagsfristen er 10. mai, og avgjørelsen faller i politiske utvalg til høsten. Selve prisene deles ut på et flott arrangement på Fylkeshuset i Vadsø den 12. oktober.

Se retningslinjene og foreslå kandidat til prisen.

Fant du det du lette etter?