Hva skjer uke 7

Møte i arbeidsutvalget for fellesnemnda i Tromsø, møte i fylkesutvalget, møte med Filmkommisjon, møte i HUKFS, Barents Spektakel og besøk hos kulturaktører i Nesseby og Sør-Varanger er noe av det som står på den fylkeskommunale kalenderen i uke 7.

Fylkesordfører Ragnhild Vassvik 

Mandag: Møte i Arbeidsutvalget for Fellesnemda i Tromsø
Tirsdag: Møte i Fylkesutvalget i Vadsø
              - Intervju med Schweizisk Radio - Bruno Kaufman
Onsdag - Fredag: Kontoret i Vadsø

Hovedutvalgsleder Geir Ove Bakken

Mandag: Folkehelsemøte i Alta. Møte Filmkommisjon
Tirsdag: Fylkesutvalget
Onsdag: Hovedutvalget HUKFS Vadsø
Torsdag: møter Alta
Fredag: Hjemmekontor Alta

Besøke kulturaktører i Nesseby og Sør-Varanger 

Representanter fra Kultur- kulturminne- og miljøavdelinga besøker Nesseby og Sør-Varanger kommune. Formålet med besøkene er å møte kulturaktører i kommunene  for å se og høre om deres arbeid, utfordringer og behov.

Barents Spektakel

Hovedutvalgsleder Geir Ove Bakken og representanter fra Kultur- kulturminne- og miljøavdelinga besøker Barents Spektakel i Kirkenes og møter samtidig Finnmarks institusjoner i de nordnorske kulturavtalene: Dansearena nord, Pikene på Broen, Samisk Senter for Samtidskunst og Det Samiske Nasjonalteatret Beaivváš.

Fylkessamling for Visma InSchool

Det er fylkessamling for Visma InSchool i Oslo den 12.02.19. Fra Finnmark deltar prosjektleder Yvonne A. Bangsund og konverteringsansvarlig Lars Pedersen.

Markering av Samefolkets dag, møte i Vannregionsutvalget, folkehelsekonferanse, møte i Kolarctic og innspillsmøte om ny reiselivsstrategi er noe av det som står på den fylkeskommunale agenda for uke 6

Fant du det du lette etter?