Ny nettside for sammenslåingsprosessen

Klikk for stort bilde

Fra 1. mars vil Troms og Finnmark fylkeskommuner legge ut nyheter knyttet til sammenslåinga på en ny nettside. 

Lenken til den nye nettsiden er http://nyetffk.no/. Navnet er en forkortelse for «nye Troms og Finnmark fylkeskommune». Stortinget har vedtatt at Troms og Finnmark skal bli én fylkeskommune fra 1.1.2020.

Nettsiden inneholder blant annet kalender med møteoversikt, nyhetsarkiv, kontaktinformasjon og fakta om sammenslåingsprosessen. Siden er under utvikling, og i løpet av 2019 vil ytterligere informasjon bli å finne her.

Målet er at nettsiden vil være nyttig for publikum i fylkeskommunene, ansatte i fylkeskommunene, mediene og andre som ønsker å holde seg oppdatert om sammenslåinga.

Her finner du oversikt over saksdokumenter og møteprotokoll fra møtene i fellesnemnda, arbeidsutvalget (AU), partssammensatt utvalg (PSU), underutvalg og arbeidsgrupper som jobber med sammenslåingen av Troms og Finnmark fylkeskommuner.

Fellesnemnda møttes i Tromsø 26. og 27. februar. Her er oversikten over saker og vedtak.

Fellesnemnda for sammenslåingen av Troms og Finnmark fylkeskommuner møttes denne uken i Tromsø. Her er oversikten over hvilke saker som ble behandlet og vedtakene som ble gjort. 

Mandag 25. februar møttes arbeidsutvalget for sammenslåinga av Finnmark fylkeskommune og Troms fylkeskommune for andre gang. Se møteprotokoll og hvilke vedtak som ble gjort her.

Fellesnemnda for sammenslåingen av Troms og Finnmark møtes i Tromsø denne uken. Det har også vært møter i arbeidsutvalget og partssammensatt utvalg. Her er oversikten over sakene som behandles.

Her finner du oversikt over når fellesnemnda for sammenslåinga av fylkeskommunene i Troms og Finnmark skal møtes.

Mandag 11. februar møttes arbeidsutvalget for sammenslåinga av Finnmark fylkeskommune og Troms fylkeskommune for første gang. Se video av møtet her.

Arbeidsutvalget til fellesnemnda for sammenslåing av Troms og Finnmark fylkeskommune møtes mandag 11. februar i Tromsø.

I sammenslåingsprosessen blir det delt prosjektledelse mellom Troms og Finnmark fylkeskommune.

Valgnemnd, arbeidsutvalg og budsjett var blant sakene som ble behandlet da fellesnemnda for sammenslåinga av Troms og Finnmark fylkeskommuner møttes i Vadsø. 

Kontakt

Hege Wallenius
Nettredaktør/kommunikasjonsrådgiver
78 96 32 47
476 68 112