Her finner du PFD-filer til alle innleggene som ble holdt på avslutningskonferansen for prosjektet "Nærmiljø og lokalsamfunn som fremmer folkehelse" i Vadsø 5. og 6. februar.

Heargevuoddjin. Foto: Nina Merete Austad

Finnmark fylkeskommune inviterer til avslutningskonferanse for prosjektet "Nærmiljø og lokalsamfunn som fremmer folkehelse", som arrangeres 5. - 6. februar 2019 på Scandic hotell, Vadsø.

Deltakerne følger med når Hammerfest kommune presenterer.

21. juni ble det holdt møte i samarbeidsorganet i "Tiltaksutvikling innen program for folkehelsearbeid i kommunene". Møtet handlet om utviklingsarbeid innen psykisk helse og russ forebygging med barn og unge som målgruppe.

Her finner du foredragene som ble holdt under folkehelseseminaret i Alta 8.-9. mai 2018.

 

Seminaret "Folkehelse i et stedsutviklingsperspektiv" arrangeres i Alta 8.-9. mai 2018

Sol og fisk i Nesseby Foto Nina Merete Austad

Kommuner og regionale samarbeidsparter innen folkehelse deltok på KS-samling i Kirkenes 4. - 6. september. Her finner du presentasjoner fra de ulike innlederne.

Kommuner og regionale samarbeidsparter innen folkehelse deltok på nettverkssamling i Kirkenes 9. og 10. mai. Her finner du presentasjoner fra de ulike innlederne. 

Handlingsprogrammet for folkehelsearbeid i Finnmark er åpnet for innspill fra kommuner, organisasjoner og andre folkehelseaktører.