AVLYST: ISAK 10. desember

Klikk for stort bildeGruppa ISAK med forrige Stjernekamp-vinner Ella Maria Hætta Isaksen spiller på gratiskonsert i Vadsø 10. desember. Foto: Jørgen NordbyAVLYST! Gruppa ISAK med Ella Maria Hætta Isaksen er dessverre avlyst grunnet værforholden i Finnmark

Grunnet værforholdene i Finnmark og den innvirkning det har fått for flytrafikken, har det vært umulig for bandet ISAK å komme seg til Vadsø for å avholde avskjedskonserten for Finnmark fylkeskommune i kveld. Bandet er svært lei seg for dette og har forsøkt flere forskjellige alternative løsninger uten å lykkes. Vi beklager til alle som hadde gledet seg. Naturkreftene rår vi dessverre ikke over. 

ISAK har bedt oss om å formidle følgende uttalelse til finnmarkingene som enten skulle på konsert i Vadsø i kveld eller følge livestreamen på nett: 

«Vi hadde gledet oss veldig til å komme og spille for dere i kveld. Vi hadde gledet oss til å komme og vise hvor stolte vi er av Finnmark. Og hvor stolt jeg er av å komme herfra. Men er det èn ting en finnmarking vet, så er det at vi ikke kan styre været. Her er det den som bestemmer. Så dessverre måtte vi vike for været i dag, og kom oss ikke frem. Vi beklager og vi ønsker at vi ikke måtte avlyse".