Offisiell åpning av Nordkapp kompetanse- og sikkerhetssenter

Det nye sikkerhetssenteret i Honningsvåg åpner 21. august på Nordkapp kompetanse- og sikkerhetssenter i Honningsvåg. Vi håper du har anledning til å bli med på denne viktige markeringen av at sikkerhetssenteret nå kan tas i bruk.

Dato
21. august 2024
Tid
10:00 - 20:00
Sted
Nordkapp kompetanse- og sikkerhetssenter

Program

Kl. 10.00: Omvisning på vårt nye simulatorsenter på Nordkapp VGS
Kl. 11.30: Buss fra Rådhuset til Sikkerhetssenteret
Kl. 12.00 – 16.00: Folkefest på Sikkerhetssenteret
Formell åpning på Sikkerhetssenteret i Even Hansen bukta, Kobbhullveien 5, med skoleeier Finnmark fylkeskommune, skoleledelsen, partnerne i Castberg-lisensen og politiske gjester til stede.
Befolkningen i Honningsvåg ønskes velkommen til å feire åpningen av det nye sikkerhetssenteret i byen. Det blir omvisning, demonstrasjon av nytt utstyr, musikk og det serveres grillmat på uteområdet til senteret.
Kl. 16.10: Buss fra Sikkerhetssenteret til Honningsvåg
Kl. 18.00: Middag

Påmelding:

Påmeldingsfrist er 5. august. 

Meld deg på via Forms

Bakgrunn

I fjor vinter bestemte partnerne Equinor og Vår Energi gjennom Castberg-lisensen at personell offshore i nord skal benytte skolen i Honningsvåg til beredskapstrening og maritim trening. 

Partnerne har investert 68 millioner kroner til innkjøp av utstyr og materiell, oppgradering av infrastruktur og sertifisering av kompetanse ved sikkerhetssenteret ved Nordkapp videregående skole i Honningsvåg, slik at treningen skal foregå i naturlige og reelle omgivelser i nordområdene, strategisk beliggende tett på Barentshavet. 

Johan Castberg skal etter planen i produksjon i den sørvestlige delen av Barentshavet i slutten av 2024.

Ved spørsmål ta kontakt med assisterende senterleder Tone Pedersen på tlf. 97 70 39 55 eller på e-post til tone.pedersen@ffk.no

Arrangør

Nordkapp kompetanse- og sikkerhetssenter