Publisert 18.06.2018
Oppdrettsanlegg

- Kysten og sjømatnæringa er svært viktig for utviklingen av Finnmark. Skal Finnmark ta del i realiseringen av potensialet og mulighetsrommet som dette representerer, bør vi satse nå.

Publisert 14.06.2018
Ragnhild Vassvik og Marina Kovtun

Den 13. juni besøkte fylkesordfører Ragnhild Vassvik Murmansk sammen med fylkesvaraordfører Tarjei Jensen Bech for å møte guvernør Marina Kovtun og lederen for den regionale Dumaen Sergej Dubovoy.

Publisert 13.06.2018
ArtikkelbildePChånd.jpg

Kjøper du bussbillett digitalt? Låner du E-bøker? Får du sms-påminnelse om tannlegetime? Si din mening om Finnmark fylkeskommunes tjenester på nett.

Publisert 12.06.2018
Snelandia - ferge

Finnmark fylkeskommune arrangerte torsdag 7. juni miniseminar om miljødrift i ferje- og hurtigbåtsektoren.

Publisert 12.06.2018
FERJE MF Bergsfjord

Hovedutvalget for samferdsel vedtok ny og større ferge i sambandet Øksfjord – Hasvik i forbindelse med behandling av handlingsprogram for kollektivtrafikk.

Publisert 08.06.2018
Oppdrettsanlegg i Finnmark Foto Johanne Salamonsen

–Det hær e steike bra, sier en hoppende glad Johnny Ingebrigtsen, hovedutvalgsleder i Finnmark fylkeskommune etter at fylkeskommunen nå har fått undervisningstillatelse for akvakultur.

Publisert 08.06.2018
Opplæringssjef Margunn Blix og fylkeslege Eivind Merok

Fylkesmannen og fylkeskommunen underskrev samarbeidsavtale med mål om økt helsefaglig kompetanse i Finnmark. - Et viktig skoleslag for oss i Finnmark, sier opplæringssjef Margunn Blix.

Publisert 07.06.2018
Den Arktiske Jernbanen 1

Norge må ta en aktiv rolle i den finsk/norske jernbaneutredninga. En arktisk jernbaneforbindelse er et viktig europeisk prosjekt som vil være av stor betydning for konkurransekraften til næringslivet på hele Nordkalotten

Publisert 07.06.2018
Vadsø Flerbrukshus

Fire kulturbyggprosjekter i Finnmark kan nå glede seg over å ha fått tildelt spillemidler.

Publisert 06.06.2018
FFK Næring Fiskeri Johanne Salamonsen.JPG

– Ansvaret for fiskerihavner vil styrke fylkeskommunens rolle som en helhetlig samfunnsutvikler. Det vil bidrar til vekst i fiskerinæringa, men skal vi klare dette må vi ha midler på plass i 2019.

Fant du det du lette etter?